• SERVICII
  INTR-ADEVAR
  PROFESIONALE.

  "Vin de ceva ani la Dr. Lazar Violeta si pot spune ca sunt foarte multumita de serviciile oferite. Din punctul meu de vedere, este foarta importanta comunicarea si ma simt in siguranta atunci cand un medic dezvolta diverse subiecte legate de problemele mele!"
  Angela Stoian (Multumim Dr. Lazar!)
 • IN SFARSIT
  MA SIMT MAI
  BINE!

  Am reusit destul de greu sa am o pereche de ochelari potrivita! La inceput totul este greu insa, am avut noroc sa ajung la cabinetul Doamnei Doctor Lazar Violeta. Acum pot lucra fara probleme!
  Dan Condrea (Inginer Constructor)
 • MULTUMIM DR. LAZAR
  VIOLETA

  Eu vin de la Sebes, aproape in fiecare an la cabinetul de Oftalmologie Dr. Lazar si va sfatuiesc si pe Dvs., sa o faceti daca aveti probleme cu vederea. In afara de serviciile profesioniste, aici gasesti si personal care este interesat de sanatatea ta. Tot respectul pentru Oftalmologie Alba!
  Dorel

CABINET OFTALMOLOGIC DR. LAZAR VIOLETA

CE SPUN PACIENTII NOSTRI

Iulian MihaiIulian Stamate (Administrator)

TOATA STIMA
PENTRU SERVICIILE OFERITE!

"Este destul de greu sa pastrezi in bune conditii o pereche de ochelari, mai ales cand ii porti tot timpul. La indrumarea Dr. Lazar Violeta, am cumparat lentile de contact si ce sa vezi, sunt alt om.
Ana si GeorgeAna si George (Mecanic Auto)

SUNTEM O FAMILIE,
FERICITA!

Cand am cunoscuto pe Ana, eu purtam ochelari si am fost incantat sa gasesc pe cineva cu aceasi problema. De 4 ani venim la Dr. Lazar, pentru consult si putem spune ca serviciile oferite sunt la standarde Europene. Va multumim Dr. Lazar!
Nicu StamateNicu Stamate (Sofer)

O PROBLEMA REZOLVATA
URGENT!

"Se intampla sa prinzi o raceala sau alte probleme la ochi. Eu ma simt in siguranta acum pentru ca am apelat la serviciile Doamnei Dr. Lazar Violeta. O recomand cu caldura."

Trimiteti opinia Dvs.